Обяви - 555.bg
Търсене
Зарежда, моля изчакайте... Подобни обяви
Обява | Снимки | Контакти
Заем понуда за вашите проекти

Заем понуда за вашите проекти

Имам грантови за заем од 1000 до 10. 000. 000. 000 € за секое лице кое се чувствува потреба од многу атрактивна каматна стапка во текот на многу можен рок за отплата. Ако вие се согласувате Ве молиме пратете ми вашиот одговор на e-mail: micro_finance081 @gmail.com

Място: заем понуда за вашит
Дата: 04/09/2015
 

Заем понуда за вашите проекти

Телефон: 060641672 Всички обяви с този телефон (3)
Email: micro_fi********@gmail.com Всички обяви с този email (3)
Град:Габрово
Сподели в:Facebook_icon_niceTwitter_icon_nice
Публикуване на обявата: 04.09.2015 11:11
Уникални посещения: 40